Activiteiten

coco-workshop-apr21

Workshop ‘Omgaan met emoties’

Op maandag 5 april is er in De Drie Klaaverblaaden van 11 tot 17 uur een co-counseling workshop ‘Omgaan met emoties’.

Cocounselen is een gesprek met jezelf, in een vertrouwelijke sfeer met een sessiemaatje. Je maakt ruimte voor wat er zoal in je omgaat en je sessiemaatje geeft je aandacht. Het kan over alles gaan dat in je opkomt. De vrije aandacht van je sessiemaatje helpt je daarbij; zij/hij is aanwezig mèt haar/zijn aandacht en zónder advies, oordeel, in- of afstemming, gezichtsuitdrukkingen enzovoort.

In de workshop leer je hoe je dat kan doen. Je leert wat het effect is van dubbele aandacht: zowel die van jezelf als die van je sessiemaatje. Tevens leer je als sessiemaatje hoe je degene die iets ‘onderzoekt’ dieper in haar/zijn proces kunt krijgen, oftewel uit de bekende denkkringetjes.

Alles verloopt gelijkwaardig, want na afloop ben jij het sessiemaatje van de ander. Je leert waardevolle vaardigheden die ook bruikbaar zijn in gewone gesprekken. Bedoeld voor mensen die vollediger willen leven. Die de ‘levendigheid’ in zichzelf ruimte willen geven.

De workshop wordt ook georganiseerd op 7 mei en 4 sept in De Roos in Amsterdam (zie www.co-counseling.nl) en is op 5 juni online te volgen.

In alle gevallen vragen we een bijdrage van 50 euro.
Meer informatie bij Annemarie van den Bogaard, 06 2082 9560.